Svijet Udarno Vijesti

Pronašli Lisu (11), skrivala se u Berlinu s 28-godišnjim Mariom

Tri sedmice nakon nestanka, njemačka policija pronašla je djevojčicu Lisu Pawlikowski (11) u Berlinu, javlja Bild. Tamo se skrivala s 28-godišnjim Marijom Freiherrom.

Za njega su njemački mediji nagađali da je porijeklom Hrvat jer je jedno vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu. Maria su uhapsili  ispred stana u kojem je boravio s djevojčicom iz Leipziga.

Policija ga je uhapsila na temelju dojave svjedoka koji su, nakon što je priča procurila u novine, prepoznali Lisu.

Zaljubio se u kćerku svoje bivše

Mario je Lisu upoznao prije dvije i po godine dok je hodao s njezinom majkom.

Lisin otac Jens Fritzsche (38) novinarima je rekao da je krajem novembra naslutio kako se nešto čudno događa između Marija i njegove kćeri.

Shvatio sam da joj nije samo drag, prijateljski, nego da je zaljubljena u njega. Ali smatrao sam da je to djevojačka zaluđenost koja će proći s vremenom ” rekao je očajni otac.

Sve je prijavio policiji. Pokazao im je pismo koje je Mario napisao Lisi. U njemu joj bez zadrške izjavljuje ljubav. Na zajedničkim fotografijama Mario i Lisa djeluju jako prisno.

Ne mogu više bez tebe. Vidim te u svakom kutku… Nedostaješ mi, mislim na tebe svake sekunde” otkrio je u pismu svoje bolesne osjećaje, piše hravatski portal 24 sata.hr

I prije su bježali

Krajem novembra Lisa je prvi put nestala s Marijem. Nije se pojavljivala u školi, pa je učiteljica prijavila nestanak. Nakon desetak dana vratila se kući, a socijalne službe smjestile su je u dom, iz kojeg je i sad pobjegla. Njen je otac policiji prijavio Marija za seksualno zlostavljanje. Djevojčicu je pregledao liječnik, no tragove zlostavljanja nisu našli.

 

Informer.ba