Region Udarno

Ljubavnica ratnog zločinca: Moj Goran je i dalje lijep,samo se udebljao

Moj Goran je ostao isti, onako visok i lijep, samo što se udebljao! Naročito se obradovao kada je vidjeo našu ćerku Milicu. Dogovorili smo se da nas dvije uskoro odemo u Hag“, povjerila se Borislava Mitrović, nevjenčana supruga ratnog zločinca Gorana Hadžića, svojim najbližima poslije njihovog susreta u Specijalnom sudu.

Borislava (42) i Milica (13) Hadžića su posjetile u petak, kada je on i prebačen u Sheveningen, a njih dvije su se u selo Bobotu u Hrvatskoj, gdje žive, vratile dan kasnije.

Borislava je potom prepričala najbližima svoj susret sa Goranom.

Kada sam uvela Milicu u prostoriju, rekla sam joj: ‘Evo, ovo je tvoj tata!U prvim minutima susreta samo smo plakali, uh, bilo je mnogo suza i zagrljaja! Stvarno nam je bilo teško. Goranu je posebno bilo teško kada je ugledao našu Milicu. Poslijednji put kada ju je vidjeo bilo joj je svega četiri godine, ona se njega i ne sjeća, a sada je pravi devojčurak. Htjela sam da idem tamo u Beograd, da zna dijete ko joj je tata i gdje je, da ga ne zaboravi. Čvrsto nas je stegao i zaplakao, bože, još uvek mi je teško da pričam o tome“,  pričala je Borislava ukućanima i prijateljima.

Ona dalje kaže da je Goran pokušao i da se našali kada je vidio uplakanu i zbunjenu kćerku.

Moj Goran mi je nekako ostao isti. Samo se udebljao, ima 99 kilograma, ali nije mi ostario, i dalje mi je lijep i visok, ali nema jedan zub. Žalio se da mu je ispao, ali zdrav je i to je najvažnije. Kada su se izgrlili i izljubili, Goran je šalama pokušavao da otjera suze sa kćerkinog lica: ‘Milice, pa ti si nalakirala nokte? Ti si sad velika devojka, da ne misliš da se udaješ uskoro?’, na šta mu je ona uz osmjeh odgovorila: ‘Neću dok se ti ne vratiš, tata’“, opisala je druga Hadžićeva ljubav posljednje trenutke s haškim bjeguncem.

Borislava se požalila i da je tih pola sata toliko brzo proletjelo da nije stigla mnogo toga da mu kaže.

Htjeli smo jedno drugome da kažemo još mnogo toga, ali vrijeme je tako brzo proletjelo. Ali, biće prilike, eto, upisali smo se tamo, pa ćemo ga posjećivati i u Hagu. Ma izdržao je moj Goran mnogo toga, sve ove godine bjekstva, izdržaće i ovo. Jak je on čovjek“, uverena je velika ljubav ratnog zločinca Mitrovićeva. Prenose Nezavisne novine.

 

Informer.ba