Izdvojeno Svijet Vijesti

Rus zbog neuzvraćene ljubavi ubio pet radnih kolega

Zaljubljeni Rus, koji je patio zbog neuzvraćene ljubavi, jutros je ubio petoro svojih kolega, uključujući i ženu koju je volio, i još dvoje ranio na radnom mjestu u jednoj farmaceutskoj kompaniji u Moskvi, saopštila je ruska policija.

Ujutru osumnjičeni je ušao u kancelariju farmaceutske kompanije gdje je radio i ispalio više hitaca iz sačmare koju je posjedovao. Kao rezultat, tri muškarca i dvije mlade žene koji su sjedili na svojim radnim mjestima, ubijeni su na licu mjesta, a još jedan muškarac i jedna mlada žena su ranjeni i primaju medicinsku pomoć, saopštila je bezbjednosna služba neimenovane ruske kompanije.

Ruska novinska agencija RIA Novosti javila je da je Rus patio zbog neuzvraćene ljubavi i da je, žena koju je volio, među žrtvama današnjeg masakra.

On je rekao istražiteljima da se zaljubio u djevojku koja je bila farmaceut, ali da njegova osjećanja nisu bila uzvraćena. Zbog toga se opijao pet dana i danas je došao i otvorio vatru, potvrdio je neimenovani izvor iz ruske policije.
Bezbjednosna služba kompanije uhvatila je ubicu i on se sada nalazi policijskom pritvoru, dodaje se u saopštenju, pišu Nezavisne

Informer.ba