Svijet Udarno Vijesti

Ruski naučnici uvjereni da dolazi kataklizma?

Vanzemaljske civilizacije jedini su izlaz iz kataklizme koja će zadesiti našu planetu, smatraju dvije ruske naučnice, koje su na čelu tima koji tvrdi da je pronašao skrivenu poruku u drevnim natpisima vanzemaljaca.

Nakon 15 godina istraživanja, zaključile su da je Zemlja u posljednjem stadijumu razvoja organskog života i ljudske svijesti, i da će značajno slabljenje zemljinog magnetnog polja dovesti do kataklizme.

Osim ovoga, Viktorija Popova i Lidija Andrijanova tvrde da su pronašle analogni i digitalni ključ za razotkrivanje simbola u poljima i građevinama, poput Stounhengea, drevne građevine Acteka i Inka, i civilizacije koja je boravila na Uskršnjem ostrvu.

Zaključeno je da nas vanzemaljci upozoravaju na tri katastrofe koje će prethoditi velikoj kataklizmi i čije je pravovremeno prepoznavanje jedini spas ljudske vrste.

Krajnjem događaju prethode tri manje katastrofe koje bi trebale da upozore čovječanstvo, a prva će uzrokovati globalni prekid komunikacija.

Pretpostavlja se da će ga izazvati veliki zemljotres, čiji će epicentar biti zapadno od obale Perua, a tada će zapadnu obalu SAD-a progutati veliki cunami, a posljedice će osjetiti i Južna Amerika, ali i Novi Zeland i Australija.

Kako navode naučnice, sljedeća dva predznaka će biti mnogo snažnija, a predstavljaju dio prirodnog procesa razvoja planete.

Nakon druge i treće katastrofe više neće biti dovoljno živih ljudi na Zemlji da se zadovolje mehanički uslovi prelaska u viši stepen svijkesti, što je neophodno za spasenje ljudske vrste.

Tajna spasa navodno leži u kolektivnoj ljudskoj svijesti koja se mora ujediniti u prepoznavanju nadolazeće katastrofe i evoluirati, a ukoliko se to desi, predstoji nam budućnost u društvu visoko razvijenih vanzemaljskih civilizacija, prenoe mediji.

 

Informer.ba