Crna hronika Vijesti

U saobraćajnoj nesreći na Palama povrijeđena četiri lica

voje ljudi je teško, a dvoje lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u mjestu Rogoušići, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Teško su povrijeđeni vozač “pasata” čiji su inicijali A.Ć. i putnica B.R, dok su lakše povrede zadobili vozač “ford mondea” čiji su incijali A.D. i putnik V.R.

Nesreća se dogodila juče u 7.40 sati kada je A.D, koji je upravljao “ford mondeom”, prešao na suprotnu saobraćajnu traku i udario u “pasata”, kojim je upravljao A.Ć.

Muškarac čiji su inicijali Z.T. iz Istočnog Novog Sarajeva uhapšen je jer je u pijanom stanju razbijao namještaj u kući, zbog čega je njegova supruga R.T. pobjegla sa dvoje maloljetne djece.

Nepoznata lica ukrala su u toku noći automobil “golf A2”, vlasništvo M.K. sa parkinga u Ulici Nikole Tešanovića u Istočnoj Ilidži.

Republički šumarski inspektor V.T. prijavila je da su tokom inspekcijskog nadzora u mjestu Kadino Selo, opština Pale, na postrojenju za preradu drveta preduzeća “Mićo Komerc”, vlasništvo S.M, pronađena 23 komada drvnih sortimenata jele i smrče, ukupne mase 7,82 metra kubna, koji nisu obilježeni šumarskim žigom.

Pripadnici Policijske stanice Novo Goražde podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv B.A. zbog tuče i fizičkog napada, te ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija, dok je protiv D.P. podnesena prekršajna prijava zbog fizičkog napada.

Policajci su kontrolisali 178 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 129 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili sedam vozača – šest zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jedno zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i četiri neregistrovana vozila.

 

Srna/Informer.ba