Crna hronika Udarno Vijesti

U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen pješak

Pješak, čiji su inicijali S.S. /28/ iz Gornjih Vukovija kod Kalesije, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Donje Vukovije, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni pješak je, nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila sinoć u 23.50 časova, prevezen na liječenje u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Pješaka je udario automobil “audi”, za čijim je upravljačem bio S.Dž. /44/ iz Ilijaša.

Tri lica, od kojih jedno teže, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na regionalnom putu Kalesija – Sapna, u mjestu Grabik.

Teško je povrijeđen vozač “golfa 3”, čiji su inicijali M.H. /22/ iz Međeđe, opština Sapna, dok su lakše povrijeđeni saputnica u “golfu 3” A.H. /19/ i vozač automobila marke “folksvagen kedi” H.I. /41/ iz Gornjih Rainaca kod Kalesije.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode, u kojoj su se sudarili “golf 3” i “folksvagen kedi”.

Sinoć oko 23.30 časova policija je spriječila pljačku benzinske pumpe “Nasko” u mjestu Mosorovac, opština Lukavac. Policija je uočila dva nepoznata maskirana lica, koja su prethodno izvršila razbojništvo u benzinskoj pumpi, odakle su uzeli neutvrđenu količinu novca.

Nakon pojave policije, maskirana lica su se udaljila u nepoznatom pravcu, dok je novac, koji su odbacili u krugu pumpe, pronađen.

Policija je u Srebreniku uhapsila mladića čiji su inicijali A.I. /19/, nastanjen na području ove opštine, jer su kod njega pronađena četiri paketića droge marihuana. Droga je poslata na vještačenje. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac.