Crna hronika Udarno Vijesti

Sarajevo: Dvije nepoznate osobe od G.A otele tašnu nanijevši joj tjelesne povrede

U ulici Višnjik, općina Centar Sarajevo, su 19. novembra 2011.godine oko 16.45 sati dvije nepoznate osobe izvršile razbojništvo nad G.A. iz Sarajeva.

Pripadnici Prve Policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) su obaviješteni da je N.N. osoba uz upotrebu fizičke snage od G.A. otuđila tašnu sa novcem, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima, nanijevši joj povrede, a potom pobjegao.

Povrijeđenoj G.A. je ljekarska pomoć ukazana na KUM KCU u Sarajevu.

TEŠKA TJELESNA POVREDA

U ulici Josipa Štadlera, općina Stari Grad Sarajevo u srijedu  oko 15 sati, su dvije nepoznate osobe fizički napale K.D.  (1988) nastanjen u Sarajevu.

K.D. je zadobio teške tjelesne povrede, a ljekarska pomoć mu je ukazana na KUM KCU u Sarajevu, gdje je zadržan na daljem liječenju.

SAOBRAĆAJ: DOGODILO SE 49 SAOBRAĆAJNIH NEZGODA

U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se 49 saobraćajnih nezgoda, od toga 43 sa materijalnom štetom i pet sa nastradalim osobama kojom prilikom je 10 osoba lakše povrijeđeno.

Zbog upravljanja vozilom pod djejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 18 vozača, četiri osobe zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, četiri osobe zbog upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, dva vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i dva neregistrovana vozila, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Fena/Informer.ba