BiH Udarno Vijesti

Sarajevo Holiday Market: Druženje djece sa maskotama i nastup Sarajevskih tamburaša

U sklopu Drugog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa danas će u 17 sati na Happy Stageu biti upriličeno druženje djece sa maskotama. 

Prethodno će na štandu Fudbalskog kluba “Željezničar” u 15 sati biti izabran pobjednik u okviru nagradne igre organizirane u saradnji sa Centrotransom.

Na Željinom štandu će se, također, danas od 19 sati sa posjetiteljima družiti i mladi prvotimac Emrah Hasanhodžić.

Usto, večeras će u “Sarajevsko pivo Holiday Pubu”, u okviru “Badel 1862 noći”, nastupiti Sarajevski tamburaši koji će se svojim repertoarom definitivno pobrinuti za odličan provod, dok je u nedjelju uvečer u ovom pubu nastupio mladi i talentirani gitarista i vokalista Saša Ćirić, koji je za prisutnu publiku izveo svoj “One Man Show”.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

Kako je planirano, sutra će “Argeta Junior Play House” raditi od 10 do 22 sata, a djeca će ponovo od 13 do 14 sati imati priliku da upoznaju novu profesiju, koju će im predstaviti Damir Frenjo, profesionalni spasavalac Gorske službe. Od 15 do 16 sati će crtati i bojiti Patka Juniora, a od 18 do 19 sati će im ponovo u Bajkovitom ćošetu Kemal Čebo čitati bajke braće Grimm.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti, saopćeno je iz Direkcije Marketa.

FENA/Informer.ba