Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

Sarajka umrla u hotelskoj sobi: Seks sa ljubavnikom joj došao glave

R. O. (34) iz Sarajeva preminula je preksinoć u sobi Hotela “Beograd” u Istočnom Sarajevu, u kojem jer bila sa svojim ljubavnikom R. M.. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla od posljedica moždanog udara.

Kako Press RS saznaje, R. O. je sa suprugom i dvoje maljoletne djece živjela u Sarajevu, a sa R. M., koji je, takođe oženjen, duže vrijeme je bila u ljubavnoj vezi. Njih dvoje su u srijedu došli u Hotel “Beograd” i iznajmili sobu. Nešto kasnije R. M. je pozvao hitnu pomoć jer je R. O. pozlilo. Nažalost, kada je medicinska ekipa stigla u hotel, R. M. je već bila mrtva.

Po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu njeno tijelo je prebačeno u bolnicu Kasindo, gdje je juče urađena obdukcija, koja je pokazala da je riječ o prirodnoj smrti.

Sarajevski patolog Hamza Žujo kaže da na tijelu preminule R. O. nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, koji bi ukazivali da je ubijena.

”Obdukcija je pokazala da je umrla zbog krvarenja u mozgu, odnosno od posljedica moždanog udara’‘ – navodi Žujo.

Više detalja nisu željeli da otkrivaju ni u CJB Istočno Sarajevo. Kratko su potvrdili da je policija u srijedu uveče obavještena da je u hotelu „Beograd” preminula R. O., nakon čega je obavljen razgovor sa muškarcem koji je bio sa njom, kao i sa osobljem hotela.

Zaposleni u Hotelu “Beograd” juče nisu želeli da komentarišu ovaj događaj, navodeći da nemaju ovlašćenja da daju izjave, prenosi Press.

 

Informer.ba