Region Udarno Vijesti

Savo Milošević: “Deda, ni grob ti se neće znati”!

Poznati fudbaler Savo Milošević , njegov brat Andrija i sestra Cvijeta poručili su dedi Savi u bijeljinskom zatvoru da ga se odriču i da poslije bola koji im je nanio, ubivši njihovog oca Stevu, za njega više ne žele da čuju!

Miloševići poslije tragedije koja se dogodila 10. juna bukvalno prolaze kroz pakao, a Savo je čak poručio dedi da će ga, kada umre, sahraniti bez imena i da mu se ni za grob neće znati zbog sramote i bola koje im je nanio.

Evo, prošlo je već mjesec dana od tragedije u kojoj su Savo, Andrija i Cvijeta izgubili oca. Iako su se emocije malo smirile, Savo i dalje ne može da shvati postupak dede. Dan posle ubistva, on je razgovarao sa djedom i pitao ga zašto mu je ubio oca, ali kako vreme prolazi, sve je više ljut na njega i ne pada mu na pamet da ga ikada više posjeti. Od tada više niko iz porodice Milošević nije obišao starog Savu u pritvoru” – kaže naš izvor. Inače, poslije ubistva oca, Savo, Cvijeta i Andrija mnogo više vremena provode zajedno nego što je to bio slučaj pre tragedije.

Oni su jaka porodica i to su pokazali. Primjetno je da se ispomažu kako bi prebrodili krizu u kojoj se nalaze. Nakon očeve sahrane najviše vremena provode sa svojim porodicama u svojoj kući u Johovcu. Pretpostavljam da im je tako lakše. Često ih vidim u dvorištu kako se igraju sa djecom” – kaže za Press jedan od komšija.

Sudsko vijeće Okružnog suda u Bijeljini juče je donijelo odluku da produži pritvor za još dva mjeseca 83-godišnjem Savi Miloševiću iz semberskog sela Johovac, koji je 10. juna ove godine ubio svog sina Stevu Miloševića (58).

“Deda Savo Milošević je u lošem stanju pošto danima odbija da jede. Uzima tek pomalo hrane svaki drugi ili treći dan iako, kako kaže, ni sam ne zna zbog čega uopšte i jede. Nema nikakvu volju za životom, pogotovo od kada je dobio poruku od unuka da ne želi više nikada da ga vidi – otkriva izvor našeg lista iz bijeljinskog zatvora. Prenose Nezavisne novine.

 

Informer.ba