Crna hronika Udarno Vijesti

Senijad Ibričić zajedno sa braćom brutalno pretukao sugrađanina Hasu Husića!

Senijad Ibričić, fudbaler Lokomotive iz Moskve i reprezentativac BiH, na novogodišnjoj proslavi u svom kafiću „17“ u Sanskom Mostu, zajedno sa braćom, brutalno je pretukao sugrađanina Hasu Husića!

Prema pisanju srbijanskog Pressa, Husić tvrdi da je nastradao ni kriv, ni dužan. Prema njegovim riječima, on je sa društvom čekao Novu godinu u Ibričićevom lokalu, a brutalno je pretučen samo zato što se sa prijateljem zadržao u toaletu.

„Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utješim i malo duže smo se zadržali u WC-u. Nismo primjetili da neko lupa na vrata, a kada smo otvorili, njih desetorica, među kojima su bili i Senijadova braća Mihret i Hasib, nasrnula su na nas. Počeli su da nas udaraju i šutiraju i izbacili su nas iz WC-a. Na kraju je došao slavni fudbaler i u maniru velikog bosa šutnuo me nogom u glavu. Stavio sam ruke na glavu da se zaštitim i jednim od udaraca slomio mi je prst“, izjavio je Husić za Press.

 

Informer.ba