Region Udarno Vijesti

Sestra nestale Antonije Bilić prijavljena zbog teških prijetnji policajcu

Jedna od sestara nestale Antonije Bilić prijavljena je zbog teških prijetnji policajcu. Sve je kulminiralo nakon što su sestre iz sudskih spisa saznale da, kako kažu, dva i po mjeseca od policije dobijaju lažne podatke. Posebno im je za oko zapeo onaj o tome kada je posljednji put lociran Antonijin mobitel, piše Danas.hr.

edna od sestara nestale Antonije Bilić ovih je dana prijavljena zbog teške prijetnje policajcu. Vijest je to potvrđena i u šibenskoj policiji iz koje poručuju kako je suradnja s obitelji nestale 17-godišnjakinje uzdrmana. Uzdrmana je, navodno, nakon što su Antonijine sestre uvidom u sudske spise otkrile kako dva i pol mjeseca od policije dobivaju krive podatke.

Ne možemo dozvoliti bez obzira na situaciju kakva je i našu osjetljivost u ovom slučaju o pravo obitelji da se ljuti, argumentirano ili ne, nitko ne može prijetit nikome“, izjavio je za portal Dnevnik.hr zamjenik glavnog upravnika policije Milijan Brkić istovremeno ne navodeći precizno o kakvoj je prijetnji riječ. Iz policije kažu samo kako je cijeli slučaj, koji je sada “u rukama” Državnog tužilaštva, kulminirao kada je jedna od sestara nestale 17-godišnjakinje iz Kričaka izgubila živce i počela vikati na policijskog službenika.

Posljednji put mobitel lociran 8. a ne 7. juna?

Naime, sve je počelo, pak, kada su sestre Bilić otkrile da se policijska objava vremena lociranja Antonijinog mobitela ne podudara s podacima iz sudskog spisa, što potvrđuje odvjetnik porodice. Porodica smatra da im policija krije ključne podatke.

Tražimo lokaciju zadnjeg signala Antonijinog mobitela koji je 8. juna u 19 sati, a ne 7. juna u 15:38 sati kako je policija predstavila hrvatskoj javnosti. Pokušavamo shvatiti što se zapravo događa“, izjavila je Ana Bilić.

Podatke iz sudskih spisa u interesu istrage policija ne može komentarisati. Ostaju pri tvrdnji da je Antoniju 7. juna u 15:38 bezuspješno pokušavala dobiti njezina majka, nakon čega mobitel više nije bilo moguće pronaći.

 

Informer.ba