Crna hronika Udarno Vijesti

Silovao sedmogodišnju djevojčicu!

Prokupačka policija uhapsila je S. S. (58) iz Babinog Potoka nadomak Prokuplja zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje nad djevojčicom od sedam godina! Njemu je odmah određen osmodnevni pritvor.

Kako tvrdi djevojčicina baka njihov prvi komšija S. S. pipao je djevojčicu, ljubio je i dirao po genitalijama, o čemu govore povrede konstatovane u ljekarskom nalazu. Osumnjičeni je istražnim organima rekao da je djevojčicu “samo poljubio u pupak”!

“Ne znam kada se to tačno desilo, ali mi je starija unuka 23. oktobra rekla da se A. žali na bolove u vagini i da joj je ispričala da ju je S. S. dirao. Odmah sam pozvala unuku i pitala je šta se desilo. Ona mi je rekla da se igrala sa unukom S. S. u njihovom dvorištu, da ju je on potom odveo u sobu na spratu i rekao da će joj na računaru pustiti da gleda slike. Zatim joj je u sobi rekao da se svuče, a ona to nije htjela. Onda ju je sam svukao i, kako mi je rekla, ljubio po vratu. Bacio ju je na krevet, raširio noge i ljubio dole”, kaže baka, koja je juče dobila nalaze ljekara da je spoljašnji dio vagine djevojčici povrijeđen ogrebotinama, ali da nije probijena membrana.

Ona dodaje da je bila potpuno izbezumljena i da je odmah otišla kod komšije i potražila njegovu suprugu. Njoj je sve ispričala šta joj je unuka rekla, pa su je pozvale i ona je i supruzi S. S. potvrdila priču.

“Poslije toga S. S. je došao kod mene i pitao me da mu skuvam kafu. Bila sam šokirana i samo sam ga pitala šta je uradio mom djetetu, a on je rekao da nije ništa, samo ju je poljubio u pupak! Nisam znala šta ću. Suprugu nisam smjela ništa da kažem jer me je bilo strah da ga ne ubije. Sačekala sam jutro i odvela je kod ljekara. Kada sam im ispričala zbog čega sam je dovela, rekli su mi da prvo sve prijavim policiji. To sam i učinila. Poslije toga uslijedio je pregled kod ljekara. Ne znam šta da vam kažem? Ona je još uvijek mnogo mala i ne razumije sve. Trudiću se da tako i ostane, ali ćemo ovo istjerati do kraja. Ne mogu ni da zamislim šta je još sve moglo da bude“, još u šoku priča baka napastvovane djevojčice.

Ona kaže da su djevojčice kod nje jer joj sin radi u Beogradu, a majka se preudala. Takođe, dodaje da su ih mnoge komšije optužile da su izmisili cijelu priču.

“On nam je prvi komšija i često su naša djeca išla kod njega, posebno A. jer se igra sa njegovom unukom. Sada nas već dva dana napadaju da smo sve izmislili. Voljela bih da jesmo i da je sve ovo samo ružan san koji se nikada neće ponoviti. Ali, nažalost, to je istina. Ona ne umije da laže, niti bi umjela da mi kaže da ju je ljubio po vagini. Odakle djetetu može to da padne na pamet. Više puta je ponovila priču i uvijek je ista. Uostalom, i nalazi ljekara potvrđuju ono što je rekla”, napominje baka.

 

Agencije/Informer.ba