Crna hronika Vijesti

Slavko Bakmaz nestao u potrazi za stadom ovaca

U širem rejonu mjesta Ušanci, općina Sokolac, policija traga za Slavkom Bakmazom, koji je nestao 23. jula, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.
Njegov sin Vitko Bakmaz prijavio je policiji da je ponedjeljak u ranim jutarnjim satima u širem rejonu mjesta Ušanci pronašao dio garderobe koju je u momentu udaljavanja od kuće nosio njegov otac Slavko.Sa tim je upoznat dežurni tužilac, po čijem ovlaštenju su radnici policije izvršili uviđaj na licu mjesta.

Pored lokalnog puta Kalimanići-Zakomo, odnosno u blizini raskrsnice koja vodi u mjesto Ušanci, u predjelu obraslom bjelogoričnom šumom, ispod jednog stabla graba, pronađene su pantalone plave boje i pantalone crne boje, kao i dva para pletenih čarapa.

Za sve pronađene predmete Vitko Bakmaz je rekao da su odjevni predmeti njegovog oca, koje je nosio 23. jula, nakon što je otišao da traži stado ovaca.

Na mjestu nisu pronađeni drugi tragovi koji bi ukazivali na smjer kretanja nestalog lica. Nakon izvršenog uviđaja, obavljena je pretraga terena u širem rejonu mjesta, zajedno sa grupom građana.

Nije pronađena nestala osoba, a ni bilo kakvi tragovi.

Srna/Informer.ba