Izdvojeno Svijet Udarno Vijesti

Šokantno: pročitajte odlomak “knjige” norveškog monstruma

Nema više vremena za dijalog. Miru smo dali šansu. Došlo je vrijeme za oružani otpor. Vitezovi Templari, u ime svih slobodnih ljudi u Evropi, objavljuju preventivni rat marksističkim, višenacionalnim neokolonijalnim režimima zapadne Evrope. Shvatamo da građanski rat u Evropi traje još od 1999. godine, kada su evropski i američki marksisti multikulturalisti, preko NATO-a, objavili rat hrišćanima Srbima i oduzeli im pravo da zaustave islam na njihovoj zemlji“, navodi se u dokumentu koji citira “Dagbladet”.

U svojoj “knjizi” on predviđa da će građanski rat biti u tri faze, a prva koja obuhvata period do 2030. godine, uključuje “otvorene sukobe, iznenadne napade tajnih ćelija i dalju konsolidaciju konzervativnih snaga”, javlja mreža CNN.

Između 2030. i 2070. godine on predviđa naprednije oblike grupa otpora i pripremu sveevropskog puča.

Posljednja faza rata 2083. godine predviđa svrgavanje evropskih lidera i primjenu kulturnih konzervativnih političkih programa. Većina “knjige” sadrži oštru kritiku marksizma i poziva na uništenje vlada koje prihvataju marksističke ideje. Autor ne precizira zašto je odabrao 2083. godinu, iako tada pada 200 godina od smrti Karla Marksa.

 

Informer.ba