Izdvojeno Region Vijesti

Split: Za nestalom meksikankom traga više od stotinu ljudi. Našli šešir i japanku

Za nestalom meksikankom Selene Margarit Graciano Macedo (31) traga više od 100 ljudi. Splitska policija aktivirala je sve raspoložive resurse u potrazi za meksičkom turistkinjom koja je u nestala u srijedu poslijepodne na Marjanu.

Slobodna Dalmacija javlja kako je u četvrtak popodne na šumskoj stazi pronađena jedna japanka i šešir, za koje je brat nestale potvrdio kako joj pripadaju.

Selena je s bratom Emanuelom bila na Marjanu, a posljednju put ju je vidio na stepenicama koje vode u Zoološki vrt. Brat i sestra odsjeli su u hostelu Sunseeker u centru Splita, pa policija uz Marjan pretražuje i centar grada.

U potrazi osim “redovnih” policajaca sudjeluju i interventne postrojbe te 35 pripadnika GSS-a sa psima.

Neslužbeno doznajemo kako je djevojka prije dva mjeseca prekinula dugogodišnju vezu s mladićem te je od tada u dubokoj depresiji. S bratom je došla na ljetovanje u Hrvatsku, a navodno mu je prije nestanka rekla kako ide sama prošetati po šumi.

Selene je visoka oko 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, a u bila je odjevena u bež haljinu i japanke. Imala je bijelu maramu, sivi šešir i crveni fotoaparat marke Nikon.

24sata.hr/Informer.ba