Region Udarno Vijesti

Srbija: Mladići pretukli gosta na smrt

Požarevačka policija lišila je slobode M.A. (16) i Miloša B. (18) iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nanošenje teške tjelesne povrede sa smrtnom posljedicom, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Oni su 4. novembra oko 23.00 časa taksijem došli u Golubac u restoran “Perast”, na proslavu 18. rođendana Jovane M. iz Golupca. Maloljetni M.A. došao je po pozivu, dok je Miloš B. došao nepozvan na rođendansku proslavu kao prijatelj M.A. Nakon pola časa došlo je najprije do svađe, a potom i tuče sa mladićem slavljenice Miroslavom Ilićem (24) iz Golupca.

U tuči, koja je izbila ispred restorana, M.A. je udario Ilića pesnicom u predjelu lica, dok ga je Miloš B. udario nogom u predjelu glave. Gosti su povrijeđenog u besvjesnom stanju svojim vozilom prevezli do Doma zdravlja u Golupcu, gdje je u 1.30 preminuo od zadobijenih povreda.

Policija je o ovom događaju obaviještena tek u 1.15 i to od dežurnog ljekara Doma zdravlja u Golupcu.

Policija je maloljetnog M.A. uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu, dok će Miloša B. u zakonom predviđenom roku uz krivičnu prijavu predati nadležnom istražnom sudiji. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica koje su dovele do ovog događaja.

 

Agencije/Informer.ba