Region Udarno Vijesti

Srbija: Pijani ”Djed Mraz” ukrao auto, pa se snjim zabio u kuću

Dvadesetjednogodišnji Radivoj S., maskiran u Djeda Mraza, u alkoholisanom stanju je ukrao automobil kojim je, poslije par stotina metara vožnje, udario u kuću u varošici Mol u vojvođanskoj opštini Ada, saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

“Djed Mraz” je tom prilikom zadobio tešku povredu – prelom butne kosti, pa je poslije nesreće prebačen u novosadski Klinički centar, gdje je zadržan na liječenju.

Automobil “zastava 101”, kojim je Radivoj S. udario u zid kuće, je gotovo potpuno slupan, a policija je štetu procijenila na 70.000 dinara (oko 700 eura).

Radivoj S. bio je u grupi od desetak aktivista koji su u nedjelju, 4. decembra u prijepodnevnim satima zapregom obilazili siromašne porodice u Molu i darivali ih paketićima uoči katoličkog praznika Mikulaša.

Kada je završen obilazak siromašnih molskih porodica, Radivoj S. je, maskiran u Djeda Mraza, svratio u kafanu, a kada se pripit vraćao kući u 15.40 sati u Ulici Vuka Karadžića ugledao je automobil “zastava 101” sa ključevima u kontakt-bravi, pa je upalio vozilo i krenuo kući, ali je poslije samo par stotina metara sletio s puta i udario u kuću.

Srna/Informer.ba