Region Udarno Vijesti

Srđan Dragojević: Balašević, gejevi, pravoslavci i oni koji žele da brane Kosovo su šljam!

Nisam se dugo bavio ovom rabotom… Ali sad, kad sam rješio da pogledam ko su mi „prijatelji“, shvatih da ima i onih koji se deklarišu kao ‘pravoslavci‘, analno se zanimaju za teniske loptice, vole Balaševića, išli bi da ratuju za Kosovo.

Ovo je reditelj Srđan Dragojević autor više filmskih hitova izrekao na Facebooku.

Na ovaj status su uslijedili komentari nekih od rediteljevih virtuelnih prijatelja: „Imaš ih preko 1.000, mora da je neko i pravoslavan, šta se uzbuđuješ zbog banalnih stvari“, „Interesantna klasifikacija, ali dobro ako tako kaže neko ko je ‘ružičast’ u nastavcima“, „Nisi u toku“…

Do zaključenja broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Srđanom Dragojevićem iako je redovan u postavljanju statusa na društvenoj mreži. Na našu poruku nije odgovorio. Da apsurd bude veći, proslavljeni reditelj trenutno u Hrvatskoj montira film „Parada“, koji govori upravo o gej aktivistima.

Predrag Azdejković, direktor Gej-lezbijskog info centra, ističe da nije iznenađen ovakvom Dragojevićevom izjavom. .
Jeste, veliki smo šljam. Zanimljivo je da je to rekao nakon završetka filma „Parada“ u kojem se govori o gej populaciji. Prije toga nije tako govorio. Ukoliko je mislio na one koji javno pričaju kako žele da se što prije ožene, a ku*ac im viri iz očiju, onda se slažem s njim“.

Pozvali smo Oliveru Balašević, Đoletovu suprugu, ali ona nije bila raspoložena da replicira reditelju.

Ne želim da to komentarišem” – bilo je sve što je kazala.

Gej aktivista Boris Milićević, koji je uz Dragojevića član Glavnog odbora SPS, nije želio da priča protiv svog stranačkog kolege.

Pozovite Dragojevića, neka on to prokomentariše. Uopšte ne obraćam pažnju šta se na Facebooku objavljuje. Neka ljudi pišu šta god požele – kazao je Milićević.

 

Kurir/Informer.ba