Svijet Udarno Vijesti Zanimljivosti

Stanovnici htjeli da ubiju vlasnika: Čovjek-ovca rođen u Nigeriji?

U Sokotu u Nigeriji zabilježen je netipičan slučaj ovce koja je zbog komplikacija u trudnoći dovezena u veterinarsku stanicu gdje je porođen ‘čovjek-ovca’. Barem prema riječima lokalnog stanovništva, prenosi 24sata.info
 

Stanovnici su mladunče prozvali čudovištem i htjeli su linčovati vlasnika ovce jer sumnjaju da je spolno općio s ovcom, te da je neobično mladunče plod neprirodnog odnosa.

Znatiželjna rulja koja se okupila oko klinike kako bi vidjela ‘čudovište’ u jednom je trenutku odlučila i pogubiti vlasnika jer vjeruju da će njihovu sredinu stići velika nevolja ako propuste kazniti počinitelja, no svoj naum nisu uspjeli realizirati.

Dr. Ismail Usman je ponudio sasvim drugu perspektivu i objasnio da je nemoguće da ovca rodi (polu)ljudsko dijete čak i ako je zbilja došlo do spolnog općenja.

Kako prenosi Hot, smatra da je ‘čovjek-ovca’ zapravo abnormalna ovca koja se nepravilno razvila, a uzroci toga mogu biti bolest, radijacija ili prevelike količine hormona i lijekova koje je primala majka.

Za sada nije poznato je li njegovo objašnjenje uspjelo uvjeriti mase ili još uvijek tragaju za navodnim počiniteljem nemorala.

 

Informer.ba