Svijet Udarno Vijesti

STRAVA: Satima je silovali, bježeći slomila obje noge

Ruska prostitutka slomila je obje noge dok je bježala od dvojice nasilnika koji su je brutalno silovali i napastovali nakon što su je namamili u stan zbog poslovne suradnje.

Mlada glumica koja glumi u filmovima za odrasle došla je u stan kako bi dvojicom muškaraca razgovarala o novom filmu, no umjesto toga su ju napali i silovali nekoliko sati.

Kako bi se spasila od silovatelja, 22-godišnja prostitutka koja radi pod imenom Lola Taylor skočila je kroz prozor trećeg sprata zgrade.

Susjed koji je šetao psa u moskovskom kvartu Jasenovo, Blasius Vinogradov (54) pronašao je djevojku krvavu i u razderanoj odjeći.

– Šetao sam psa kada je plavuša s poderanom odjećom i krvavim ustima pala na zemlju. Kada sam došao do nje bila je u nesvijesti i jasno se vidjelo da su joj slomljene obje noge. Odmah sam nazvao policiju i hitnu

pomoć.

Bivša knjižničarka hitno je prevezena u obližnju bolnicu.

– Bila je u vrlo lošem stanju i pretrpjela je višesatno silovanje i zlostavljanje prije nego li je skočila. Kad smo uhvatili dvojicu nasilnika oni su sve poricali – sve dok nismo našli dokaze o zločinu u stanu. Pokušali su očistiti krvave mrlje no nisu uspjeli sakriti poderanu odjeću.

Dmitrij Kosenkov (30) i Maksim Pilipenko (33) uhićeni su i mogli bi biti osuđeni na 30 godina zatvora, a prije suđenja provest će iza rešetaka tri mjeseca.