Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Stravičan zločin u Jagodini: Ženi odsječena glava i stavljena na sto

Obezglavljeno tijelo Mirjane Todorović (60) pronađeno je oko 15 sati u njenoj kući u Teslinoj ulici broj 10 u Jagodini, dok je kraj nje ležao teško povrijeđen njen sin Sava (31).

Kako dopisnik “Blica” javlja sa mjesta zločina, Mirjana je izmasakrirana.

Patrola jagodinske policije njeno tijelo je pronašla u fotelji, dok je odsječena glava bila na stolu.

Sin Sava, koji je i pozvao policiju, imao je dvije ubodne rane u grudima i kolima Hitne pomoći prebačen je u jagodinsku bolnicu.

Policija je, po dolasku u kuću, Mirjaninog mlađeg sina zatekla kako spava na spratu porodične kuće.

“Ubijena je udarena dva puta u glavu tupim predmetom, najvjerovatnije čekićem, a nakon toga joj je odsječena, odrubljena glava i odnijeta na sto u kući”, rekao je istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović, a prenosi B92. On je dodao da je riječ o monstruoznom ubistvu kakvog do sada nije bilo u Jagodini.

Uviđaj na mjestu zločina je završen poslije 20 sati, a ispred kuće u kojoj je izvršen zločin i dalje stoje dva policajca.

Petrović je rekao i da postoje indicije ko bi mogao biti izvršilac ovog zločina, ali da ne želi ništa da prejudicira do okončanja istrage.

Portparol jagodinske policije Gordana Cvjetić potvrdila je ranije večeras da je u Jagodini izvršen zločin i da je žrtva žena.

 

Nezavisne/Informer.ba