BiH Udarno Vijesti

Supruga ministra Damira Hadžića izvrijeđala medicinsko osoblje

Prije dvadesetak dana majka Alme Čustović-Hadžić, supruge Damira Hadžića, ministra prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH, zbog zdravstvenih problema smještena je na Kliniku za torakalnu hirurgiju Kliničkog centra.

Zabrinuta Alma, piše sarajevska Slobodna Bosna, u kasnim popodnevnim satima, dakle mimo zvaničnog vremena za posjete pacijentima, upala je na Kliniku insistirajući da posjeti svoju majku.

Kada joj je osoblje klinike objasnilo da ne može posjetiti majku i da u posjetu dođe u za to predviđeno i određeno vrijeme, Alma je izvrijeđala medicinske sestre i osoblje rekavši, između ostalog, da ona nogom otvara vrata Angeline Jolie!

Kako navodi sarajevski magazin, čuvši buku u bolničkom hodniku, dežurni ljekar Safet Guska izašao je iz svoje sobe s pitanjem upućenim Almi Čustović-Hadžić ko je ona zapravo da se tako ponaša.

Na to mu je Alma odgovorila da je ona supruga Damira Hadžića, na što joj je dr. Guska odgovorio da može da bude i supruga Baracka Obame, ali da majku može obići i posjetiti samo u predviđenom terminu.

Svjesna incidenta kojeg je naprvila na Klinici za torakalnu hirurgiju, Alma Čustović-Hadžić kasnije je tvrdila da to zapravo nije bila ona, nego njena sestra koja je upotrijebila nju i njenog muža kako bi posjetila bolesnu majku.

4 0 komentara

Kliknite ovdje da biste objavili komentar
  • svaka cast ovom doktoru sto je vratio ako je zena ministra misli da moze radit sta hoce valjda zene ministara trba da budu kulturne na nivou za primjer nama obicnim gradzankama….

  • Joj koji ste vi neinformisani debili što ovo pišete..Uopće nije bilo tako, a dr.Guska zbog svog bezobraznog ponašanja i rečenice “zaboli me k..za vašu mater” je poslije i sankcionisan ;)

  • ona moze da bude dama u trpkovicima nebi bilo cudo da je dosla sa pratnjom od ministra