BiH Udarno Vijesti

Sve više prostitutki na putevima u RS-u, ”ljubav” za 20 KM

Prostitutke u Republici Srpskoj sve više nude usluge po drumskim stajalištima na magistralnim i drugim putevima za 20 i više maraka, otkad su brojni noćni klubovi prije nekoliko godina zatvoreni zbog nelegalnog bavljenja “najstarijim zanatom”.

Jedna od relacija na kojima se pojavljuju drumske prostitutke je i magistralni put Prijedor – Banja Luka, gdje se od Prijedora do Mišinog Hana svakodnevno mogu zateći uglavnom sredovječne žene koje na autobuskim stajalištima nude “ljubav” za 20 i više maraka, u zavisnosti od toga kakvu uslugu želi mušterija, piše “Glas Srpske”.

Prostitutka iz Prijedora, koja se predstavila kao Vera, kaže da je potražnja danas veća nego ranije. Vera je porodična žena koja stanuje u jednom prigradskom naselju u blizini magistralnog puta, a suprug joj, kako tvrdi, zna čime se ona bavi i prihvata to kao svaki drugi posao.

Ona tvrdi da zarađuje pristojno, zahvaljujući svojim redovnim mušterijama pred koje izlazi po pozivu ili onima koji naiđu slučajno, a znaju čime se bavi i dodaje da jedan broj Prijedorčanki i Banjalučanki “drži” ovu relaciju i da se slične usluge nude i na drugim područjima BiH.

Prema nekim informacijama, trenutno na ovoj relaciji “radi” desetak prostitutki koje slučajni prolaznik teško može da “prepozna”, jer djeluju kao sasvim obične žene koje čekaju autobus ili stopiraju.

 

Srna/Informer.ba