Svijet Udarno Vijesti

Talijanska studentica se ugušila za vrijeme sadomazo seksa

Italijanski  su tužitelji optužili 42-godišnjeg muškarca zbog smrti studentice, koja se ugušila za vrijeme seksualne igre koja je pošla po zlu, prenosi agencija AFP.

Soter Mule zavezao je 24-godišnju Paulu Caputo za još jednu djevojku dok je izvodio japansku sadomazohističku tehniku “shibari“. Muškarac je prvooptužen za ubistvo, no vlasti u Rimu vjeruju kako su žene pristale na sudjelovanje u “igri”.

Istražitelji su zasad utvrdili  kako se trojac zabavljao ispijajući alkohol i konzumirajući narkotike u jednom noćnom klubu, prije nego je Paula, koja je kako je rečeno bila dugogodišnja djevojka optuženog, predložila odlazak na parkiralište u zgradi u kojoj je radila.

Dvije su žene bile odjevene dok su čvrsto bile svezane istim konopcem, i obješene dva metra iznad tla. Kada se neimenovana djevojka onesvijestila, Paula se ugušila. Mule ju je pokušao spasiti tako što je prerezao špagu, a zatim je pozvao pomoć. Prijateljica preminule djevojke prevezena je u bolnicu u ozbiljnom stanju, no život joj nije bio ugrožen.

Sator Mule, čiji je nadimak Kinbaku, poznat je u online zajednici po prakticiranju vezivanja. Osoba bliska sadomazo sceni rekla je kako su Mulea smatrali stručnjakom u tom području.

 

Index.hr/Informer.ba