Izdvojeno Region Vijesti

Tomislav Nikolić imao incident na autoputu

Kabinet predsjednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je sinoć da se u petak na autoputu dogodio incident i saopštio da je Nikolić izrazio uvjerenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani.

Predsjednik Nikolić je izrazio svoje puno povjerenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbjednosti“, dodaje se u saopštenju iz Nikolićevog kabineta, bez navođenja bilo kakvih detalja o incidentu.

Predsjednik je takođe izrazio uvjerenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u saopštenju.

Kakonezvanično saznajem, u pitanju je službeno policijsko vozilo koje se zaista neuobičajeno približilo koloni vozila pod pratnjom u kojoj je bio predsjednik Nikolić.

Ovaj incident događa se u vrijeme zaoštravanja afere oko prisluškivanja. Potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je danas da je “nekome bio bitan uvid u kretanje njega i predsjednika Srbije”, a ne listing poziva.

Direktor policije Milorad Veljović traži da se pokaže nalog da bi se utvrdilo ko ga je potpisao i koja je jedinica unutar Uprave kriminalističke policije tražila listing Vučićevog telefona.

Nezavisne/Informer.ba