Crna hronika Udarno Vijesti

Tomislavgrad: Mladenka u tučnjavi na svadbenom veselju lakše povrijeđena

Jučer u ranim jutarnjim satima u svadbenom salonu „Čađo“ u Mesihovini, općina Tomislavgrad , pri svadbenom veselju došlo je do tučnjave u kojoj su dvije osobe zadobile lakše, a jedna osoba teže tjelesne povrede.

Naime, djelatnici PU Tomislavgrad zaprimili su 24. jula u 06.05 sati dojavu da se u Domu zdravlja Tomislavgrad nalaze osobe koje su zadobile tjelesne povrede pri fizičkom obračunu koji se dogodio u svadbenom salonu „Čađo“.

Izlaskom policije na lice mjesta zatekli su u saniranju lakših tjelesnih povreda Mariju Buljan rođenu 1989 u Frankfurtu, inače mladenku u svadbi i Milu Baćak, rođenu 1951 u Tomislavgradu, koja je zadobila težu tjelesnu povredu odnosno lom ruke pri naguravanju izgrednika.

Naknadnim operativnim radom došlo se do saznanja da je treći sudionik Miroslav Bagarić, rođen 1985 godine u Tomislavgradu, na saniranje svojih povreda zadobivenih u tučnjavi stigao do Doma zdravlja Drvar.

Nakon saniranja i kvalifikacije lakših tjelesnih povreda od strane dežurnog liječnika isti je priveden u PP Tomislavgrad gdje je alkotestiran a potom je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje, stoji u priopćenju policije.

Daljnji operativni rad na rasvjetljavanju ovog događaja je u toku.

 

Fena/Informer.ba