Crna hronika Udarno Vijesti

Tridesetogodišnji Anes Bajrić se objesio zbog nesretne ljubavi

Tridesetogodišnji Anes Bajrić iz Devetaka kod Lukavca je u nedjelju u popodnevnim satima u garaži prorodične kuće izvršio samoubistvo vješanjem. Smrt je konstatovao dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Lukavac, potvrđeno je TIP-u u Tužilaštvu TK.

Uviđaj na mjestu događaja izvršili su službenici policije PU Lukavac, a o događaju je upoznata kantonalna tužiteljica Jasminka Alagić.

˝Nakon što ljekarskim pregledom nisu ustanovljene vanjske povrede na tijelu, tužiteljica je izdala naredbu da se izvrši obdukacija tijela stradalog˝, rekao je za TIP glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Kako tvrde komšije, poznanici i prijatelji, muškarac je bio psihički stabilan, uvijek prijatan i nasmijan a radio je kao obezbjeđenje u lokalnim klubovima.

 

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice Lukavac i doktor mrtvozornik Doma zdravlja Lukavac, koji su konstatovali da nije bilo nasilja nad mladićem.

Bajrić iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, a kako nezvanično saznaje TIP motiv samoubistva bi mogla biti nesretna ljubav.

 

Informer.ba