Region Udarno Vijesti

U potrazi za Antonijom Bilić isušuje se jezero Brljan

U potrazi za nestalom Antonijom Bilić popodne se počelo sa isušivanjem jezera Brljan na Krki neposredno uz most, a u današnjoj intenzivnoj potrazi, koja je počela jutros u četiri sata, za sada nisu pronađeni nikakvi predmeti, ni tragovi koji bi se u ovom trenutku dovodili u vezu s njenim nestankom, saznaje se od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Marice Kosor.

Isušivanje jezera Brljan provode vatrogasci šibenske Javne vatrogasne službe u saradnji sa stručnjacima Nacionalnog parka Krka. Glasnogovornica PU Marica Kosor Hini je popodne rekla da u sklopu današnje potrage za sada nisu pronađeni nikakvi predmeti ni tragovi koji bi se u ovom trenutku dovodili u vezu s Antonijinim nestankom. Podsjetila je da je današnja potraga počela jutros u četiri sata. Pretražuje se jezero Brljan na Krki, područje Ervenika, Obrovca, područje uz cestu Obrovac-Gračac, te Postinje na splitskom području.

U potrazi sudjeluje više od 150 osoba – pripadnici Hrvatske vojske, specijalne, interventne, kriminalističke i temeljne policije, te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja sa 15 pasa. U potragu su se uključili i ronioci i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, rekla je glasnogovornica šibensko-kninske PU Marica Kosor.

Dragana Paravinju (43), kojega se sumnjiči za ubistvo Antonije Bilić, jučer su ponovno ispitali hrvatski istražitelji u zatvoru “Kula” u Istočnom Sarajevu. Zamjenik ravnatelja policije Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske Milijan Brkić izjavio je kako će istražitelji po povratku u Hrvatsku analizirati detalje koje je u dodatnom razgovoru ponudio Paravinja kako bi se što uspješnije nastavila potraga za djevojkom nestalom još 7. juna.

 

Fena/Informer.ba