Region Udarno Vijesti

U Skupštini Srbije izbila svađa oko Angeline: Ona je satanizovala srpski narod, a Amerikanci su od genocida napravili brend

Poslanik SRS Dušan Marić u Skupštini Srbije osuo je žestoku paljbu po Angelini Jolie, kada se u parlamentu raspravljalo o prijedlogu zakona o kinematografiji rekavši da je glumica satanizovala srpski narod, ali i optužio Amerikance da su od genocida nad Indijancima napravili globalan, filmski i kulturološki brend

” Radikali našli eksperta za temu” – začulo se dobacivanje čim se Marić javio za riječ.

Činjenica da je privatni porno-snimak ovog poslanika ne tako davno objavljen u jednim beogradskim novinama, inicirao je dalja dobacivanja iz skupštinskih klupa.

Marića, međutim, to nije omelo da nastavi s objašnjavanjem kako u filmskom svijetu Srbija važi za destinaciju koja je među najjjeftinijim za snimanje visokobudžetnih holivudskih filmova.

“Strane producente ovde čekaju vrlo jeftine lokacije na kojima snimaju filmove, čekaju vrlo jeftini objekti, vrlo jeftini glumci i još jeftiniji statisti.. “- kazao je Marić.

” Gospodine Mariću, nema Angeline Jolie u članu sedam, pažljivo sam ga pročitao “- konstatovao je predsjedavajući Nikola Novaković.

Tada je zastupnica Vjerica Radeta sa mesta dobacila predsjedavajućem:

” Šta, mi smo glupi, a ti pametan?”

Radeta je tada zaradila još jednu opomenu zbog vrijeđanja i dobacivanja, a njena koleginica Nataša Jovanović je zaključila da je namjera predsjedavajućeg Nikole Novakovića bila da spasi čast i ugled Angeline Jolie.

” Vi nikako niste imali razloga da prekidate kolegu Marića jer je jednom ilustracijom i onim što holivudska produkcija radi ovde i na koji način obesmišljava borbu srpskog naroda htio da pokaže o čemu se radi” – zaključila je Jovanovićeva.

 

Blic/Informer.ba