Crna hronika Vijesti

U tri saobraćajne nesreće sedam osoba teže povrijeđeno

Sedam lica zadobilo je teške tjelesne povrede u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Modriči i Brodu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 13.20 časova u Ulici Đure Đakovića u Modriči, kada je vozač automobila “opel kadet” D.Đ. iz Vukosavlja udario u zadnji dio parkiranog teretnog vozila, teške povrede zadobili vozač D.Đ. i putnice u vozilu V.Z. i A.Z. iz Jakeša u opštini Vukosavlje.

Druga saobraćajna nezgoda na području opštine Modriča dogodila se juče oko 17.40 časova na lokalnom putu u naselju Vranjak, kada je lice čiji su inicijali M.M. iz tog naselja, koji se nalazio u društvu sa još nekoliko lica, skočilo na bočnu stranu putničkog vozila marke “ford eskort” koje je bilo u pokretu, nakon čega je pao na asfalt i zadobio povrede desnog kuka.

U trećoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 21.35 časova na lokalnom putu u naselju Donja Močila u opštini Brod, M.C. iz Dervente koja je vozila automobil “pežo”, usljed neprilagođene brzine izgubila je kontoru nad vozilom, sletjela u kanal i udarilo u stablo.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi ona je zadobila teške tjelesne povrede, kao i putnice u vozilu S.P. i M.P., obje iz naselja Gornji Barići u opštini Brod.

Uviđaje su izvršili pripadnici policijskih stanica u Modriči i Brodu, a svi povrijeđeni prevezeni su u dobojsku Opštu bolnicu, gdje su zadržani na liječenju.

 

Srna/informer.ba