Crna hronika Udarno Vijesti

Ubio punca i zapalio kuću

Sedamdesetsedmogodišnji N.M. ubijen je jutros ispred porodične kuće u mjestu Skugrić kod Modriče, a prema nezvaničnim informacijama, ubio ga je zet Ž.N. (41), koji je nakon počinjenog krivičnog djela podmetnuo požar i u njemu zadobio tjelesne povrede.

Portparol Centra javne bezbjednosti Doboj Ljerka Stanimirović rekla je Srni da je, po nalogu okružnog tužioca u Doboju, pokrenuta istraga koju na licu mjesta provode pripadnici dobojske kriminalističke policije i protivpožarni stučnjaci, nakon čega će javnost bitu upoznata o ovom slučaju.

U Službi Hitne pomoći u Doboju potvrđeno je da je na licu mjesta konstatovana smrt N.M, a da je Ž.N. zadobio teške povrede, odnosno opekotine po tijelu, te povredu noge, i da je smješten u dobojsku Opštu bolnicu “Sveti apostol Luka”.

Srna nezvanično saznaje da je Niku Mišića u ranim jutarnjim satima pred porodičnom kućom, u kojoj je živio sam, čvrstim predmetom ubio zet Željko Nedić, koji je potom u kući podmetnuo požar u kojem je zadobio opekotine. Nakon dolaska vatrogasaca, Nedić je skočio sa terese na spratu kuće i povrijedio nogu.

Komšije su oko 6.30 sati primijetile na putu Nedićev automobil, sa otvorenim gepekom, vidjeli su dim i čuli galamu iz pravca kuće Nike Mišića, te o tome obavijestili Mišićevu kćerku u Modriči.

U Vatrogasnoj jedinici Modriča potvrdili su da je požar prijavljen u 6.45 sati i da su u gašenju učestvovala tri specijalna vozila.

Jedan od očevidaca ispričao je da se popeo na sprat kuće koja je gorjela i ugledao Željka koji je bio potpuno nag i vikao da je ubio punca i da će sve pobiti.

Prema riječima Mišićeve rodbine, Željko Nedić vratio se prije nekoliko dana iz Njemačke, gdje je sa suprugom bio na privremenom radu, a zbog problema u braku supruga ga je napustila.

 

Srna/Informer.ba