Region Udarno Vijesti

Učenik petog razreda pretukao učiteljicu

U varaždinskoj II osnovnoj školi učenik je prije desetak dana napao svoju razrednicu prilikom čega ju je nekoliko puta udario nogom.

Učiteljica i škola prijavili su slučaj policiji i Centru za socijalnu skrb, prenosi portal evarazdin.hr.

Učenik je profesoricu dočekao u hodniku te je pogodio nogom u trbušni predio. Profesorica je od snage udarca pala na pod, a učenik ju je tada, dok je ležala na podu, još jednom udario nogom, ispričali su za evarazdin anonimni svjedoci.

Događaju su svjedočili učenici koji su “cijelu situaciju promatrali šutke i prestravljeno”.

Portal evarazdin saznaje da se radi o učeniku petog razreda koji je već imao problema s agresivnim ispadima i lošim ponašanjem u školi.

Razrednica je ujedno profesorica engleskog jezika tom učeniku.

Koleginici je u pomoć pokušala priskočiti vjeroučiteljica, ali je učenik i prema njoj bio agresivan.

Direktor II osnovne škole Ernest Habek potvrdio je da je došlo do incidenta između učenika i učiteljice istakavši da je riječ o ozbiljnom, ali ne i dramatičnom incidentu!?

U varaždinskom Centru za socijalnu brigu nisu željeli potvrditi slučaj. Istakli su samo da se sa slučajevima vršnjačkog i drugog nasilja susreću svakodnevno, dodavši da čine sve da takvih slučajeva bude što manje.

“Slučajevi poput ovih se događaju svakodnevno. Moglo bi se reći i da je u posljednje vrijeme nasilje među maloljetnicima čak i eskaliralo. Mi po svim tim slučajevima postupamo i rješavamo ih”,  poručili su iz Centra za socijalnu brigu, prenosi Index.hr.

 

Informer.ba