Foto Udarno Vijesti Zanimljivosti

Udala se najljubomornija žena! Evo šta kaže o sebi.

Debi Vud, koja ima sindrom Otela zbog čega je bolesno ljubomorna, konačno se udala.

Žena, koju često zovu „najljubomornijom u Velikoj Britaniji“ konačno se udala za svog vjerenika.

Tridesetjednogodišnja Debi je u napadima ljubomore tjerala partnera Stiva da se podvrgne detektoru laži svaki put kada bi se vratio kući za slučaj da je bio nevjeran.

Par se vjenčao za Noć veštica, a Stiv je izjavio da je njegova žena vrijedna svega uprkos nesigurnostima.

Debi je paranoična i pati od poremećaja priviđanja nazvanog sindrom Otela, po istoimenom liku iz Šekspirove tragedije kom je ljubomora “popila” i poslijednji gram zdravog razuma.

Upravo zbog svog neobičnog stanja Debi stalno provjerava Stivov telefon, mejlove i računa nekoliko puta na dan tražeći dokaz da joj je bio nevjeran.

“Toliko se brinem da odmah moram saznati istinu. Pitanje je samo da li mogu da mu vjerujem da neće gledati druge žene kada je sam. Ne želim ni da pomisli da je neka od njih privlačna!“, rekla je u ranijoj izjavi Debi.

Debi je toliko ekstremna da je svom vjereniku, čije je prezime preuzela mnogo prije vjenčanja, zabranila i da gleda emisije, serije i filmove u kojima se pojavljuju ljiepe žene.

“Hvala svima koji su nas podržavali na ovom životnom putovanju, a za samo nekoliko sati ova nevjerovatna djevojka će postati moja žena. Volim te“, napisao je Stiv na dan vjenčanja.