Region Udarno Vijesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo novosadske manekenke

Policija je rano jutros uhapsila Darijana Musića (25), osumnjičenog za ubistvo manekenke Vladislave Červenko (25). Kako sazanju Nezavisne”, Musić je uhapšen u Novom Pazaru, a jutros je prebačen u Novi Sad.

Vladislava Červenko pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno tijelo ponađeno je u naselju Liman.  Beživotno tijelo djevojke ponađeno je prije dvije noći u stanu u Fruškogorskoj ulici u novosadskom naselju Liman. Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.

Musić je odmah nakon zločina pobjegao iz Novog Sada, a vjeruje se da je planirao da pobjegne iz zemlje. Zbog sumnje da mu je dala novac za bjegstvo, novosadska policija je jučer privela na informativni razgovor i njegovu majku.

Musić se juče oglasio fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju djevojku jer ga je “varala sa kojekime dok je bio u zatvoru” i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre (“saučešće porodici, nisam hteo, jbg“). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom tijelu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, djevojka u stanu živjela zajedno sa momkom.

Nezavisne/Informer.ba