Svijet Udarno Vijesti

Uhvaćen HIV pozitivan pedofil koji je dogovarao seks s troje djece

Pedofil zaražen HIV-om pao je u ruke policije, nakon online dogovora za seksualni odnos s troje djece. Zapravo se dopisivao s policajcem, koji ga je namamio u zamku.

Steven King sjeo je u automobil i krenuo na dvosatni put razmišljajući o tome kako će zlostavljati troje djece u dobi od pet, šest i 10 godina. Prethodno se taj poremećeni 30-godišnjak prikrivenom policajcu hvalio putem online chata kako je već silovao 13-godišnjeg dječaka, prenosi Daily Mail.

”Bilo koja dob, što mlađe to bolje”, rekao je prikrivenom policajcu. Posjedovao je i pornografske fotografije maloljetnika, a nakon što je uhvaćen, završio je u zatvoru na četiri godine, nakon što je sudu priznao navedena krivična djela.

King inače živi u Southamptonu, a s prikrivenim policajcem se sastao na londonskoj željezničkoj stanici Waterloo, 27. jula. Tad je dogovoren i drugi sastanak, u kojem mu je prikriveni policajac rekao kako će ga odvesti kući i navedenoj djeci, koju će moći zlostavljati.

King je uhapšen  2. augusta te je priznao krivicu što se tiče dogovora za seks s maloljetnicima, no rekao je sudu da je lagao kad je isticao da je zlostavljao 13-godišnjeg dječaka. Prilikom hapšenja kod sebe je imao kondome i nešto dječjih igrački, prenosi Dnevnik.hr.

 

Informer.ba