Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO 18+/ Bolesna djevojčica objavila šokantan snimak oca koji je zlostavlja

Dvadesetdvogodišnja Hilary Adams, koja boluje od cerebralne paralize, odlučila je da više ne trpi zlostavljanje svog oca sudije Viliama Adamsa. Ona je na YouTube postavila tajno snimljen video snimak na kome se vidi kako jeca od bola dok je otac neprekidno udara kožnim kaišem zbog toga što je ‘skidala’ muziku sa interneta na kompjuteru u svojoj sobi.

Djevojka, koja je kao tinejdžerka kamerom snimila oca kako je tuče kožnim kaišem, rekla je da je njena namjera bila da mu pomogne, iako priznaje da mu je svojom ispovješću možda uništila karijeru sudije porodičnog prava.

To se dešavalo i ranije, i samo je eskaliralo. Postavila sam kameru i snimila sam ga” rekla je ona.

Poslije objavljivanja snimka Adams bi mogao da bude podvrgnut policijskoj istrazi.

Hilary je snimak napravila 2004. godine, kada je imala 16 godina, a tek prošle nedjelje odlučila je da snimak objavi stavljajući ga na internet.

Snimak je kasnije objavio sajt Reddit. Ona je u izjavi jednoj lokalnoj televiziji juče rekla da se tek sada odlučila na ovaj korak, jer je bila umorna od očevog maltretiranja.

Zlostavljanje je postajalo sve gore i na kraju sam odlučila da objavim snimak koji imam već sedam godina” rekla je ona.

Međutim, ona je juče na Twitteru ostavila post da joj je žao što je objavila video.

Osjećam određeno žaljenje zbog objavljivanja videa jer nije lako biti odgovoran za uništavanje karijere svog oca. Ali ja iskreno želim da on potraži pomoć”, napisala je ona.

Blic/Informer.ba