Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Australija: Drži zarobljenu kćer i prijeti bombom

U sidnejskoj četvrti Parramatta odvija se prava drama. Kako javljaju australski mediji zasad nepoznati muškarac zatočio je svoju 11- godišnju kćerku u zgradi pored sudnice, u kojoj se nalaze odvjetnički uredi. Tvrdi da je naoružan bombom te da ga nije briga ako će umrijeti .

Naoružani policajci uspjeli su nakon nekoliko sati ući u zgradu u kojoj se nalazi otmičar sa svojom kćerkom. Policija je izvijestila da je otmičar naveo svoje uvjete, ali ih nije htjela podijeliti javnosti. Također oko zgrade u kojoj se odvija drama nalazi se veliki broj policajaca , a prisutni su i vatrogasci kao i Hitna pomoć, dok je cijelo područje evakuirano.

U jednom trenutku muškarac je razbio prozor prostorije u kojoj se nalazi sa kćerkom, te kroz prozor rukom pokazao znak mira. Betty Hor, službenica suda, ispričala je kako je muškarac oko 8:50 po lokalnom vremenu došao u sudnicu i pristupio šalteru. Tražio je nepoznatog čovjeka. Tada grabi knjigu s police i vitla je na recepciju. Pozvao je kćer, viknuo da želi državnog tužitelja i opet tražio vidjeti nepoznatog čovjeka. Rekao je da ima bombu u ruksaku, pozvao kćer koja je djelovala prestrašeno i zatvorio se u sobu, prenosi .

 

Jutranji list/Informer.ba