BiH Udarno Vijesti

VIDEO/ Danas na Barama posljednji ispraćaj rahmetli Anelu Dudakoviću

Anel je rođen ratne 1992. godine. Svoje prvo djetinjstvo je proveo u Bihaću, nakon toga se preselio u Sarajevo.

Kažu da je bio vaspitan i izuzetno emotivan i da je studirao biologiju u Sarajevu. Mrtvog ga je našao otac, koji je ne mogavši da razvali vrata svog stana stigao preko krova. Dočekao ga je šokantan prizor obješenog sina, ispod čijih su nogu bile naslagane knjige.

Šok i nevjerica su zavladali Sarajevom posle viesti da je Anel Dudaković, “sin legendarnog generala i jednog od najvećih bosanskih sinova izvršio samoubistvo.

Posljednji pozdrav od tvojih Krajišnika!

Dragi Anele, dragi kolega i prijatelju, stojimo ovdje pred tobom s neizmjernom tugom u srcima i nijemi zbog tvog preranog odlaska.

I mi koji itekako znamo što su nesreće i tragedije, teško nalazimo riječi, teško, kao i svi u Bihaću. Teško nalazimo riječi jer vidimo i osjećamo bol koja se nadvila nad našim gradom i cijelom Krajinom. Ova tragedija duboko je pogodila svakog našeg čovjeka,a možemo samo zamisliti kolika je praznima i bol u srcima tvoga oca, majke, rodbine i svih dragih prijatelja.

 

Nisi znao odbiti druge kad im je trebalo pomoći. Za tebe je riječ NE bila nepoznanica.

Bio si osoba neizmjerne dobrote, poštenja i velikog srca. O tome mogu posvjedočiti ne samo tvoji kolege, prijatelji, već i svi koji su te ikad poznavali.

Zauvijek ćeš ostati u našim srcima jer onaj koji je toliko volio i bio voljen nikad ne biva zaboravljen.

Ovom prilikom izrazavamo saučešće rodbini i prijateljima Anela Dudakovića. Znajte da u ovim teškim trenucima niste sami, svi smo uz vas.

Molimo Allaha dz.s. da Vam u ovim teškim trenucima podari sabura.


Tvoji Krajišnici

 

Video klip Anela Dudakovića kako svira i pjeva obradu pjesme ” Mad World”…

 

Uskportal/bhportal.IneInformer.ba