BiH Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Đoković prekinuo konferenciju, Tadić i Dodik ostali ”k’o popišani”!

Predsjednik Srbije Boris Tadić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik morali su na kratko da prekinu obraćanje novinarima, da bi pozdravili Novaka Đokovića koji je stigao u Banjaluku.

Da je teniser Novak Đoković popularniji od političara, govori situacija sa jučerašnje konferencije za štampu u Banjaluci, upriličenoj poslije otvaranja dionice autoputa Banjaluka – Bosanska Gradiška.

Domaćin konferencije bio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je zajedno sa predsjednikom Srbije Borisom Tadićem odgovarao na mnogobrojna novinarska pitanja. U jednom trenutku, nastala je pometnja, jer je voditeljica konferencije prekinula Tadića najavivši da je u salu ušao prvi teniser svijeta Novak Đoković kojeg svi prisutni moraju da pozdrave.

”Šta sada da radim, ja nisam domaćin ovde’‘ – zbunjeno je prokomentarisao Tadić, ne stigavši da odgovori na postavljeno pitanje o Kosovu.

Dodik je pokušao da “spasi situaciju” i da vidno ljutito zaustavi voditeljicu konferencije, svoju pomoćnicu, u namjeri, ali mu to nije pošlo za rukom. Napustili su konferenciju što bi se reklo da prostite ”k’o popišani”.

Pogledajte!

 

Informer.ba