Izdvojeno Lifestyle Showbiz Vijesti

VIDEO: Koliko je poziv na kafu zaista poziv “na kafu” ili ima veze sa seksom?

“Hoćeš na kafu?” Tako uobičajeno, svakodnevno pitanje. Ali, hajde da preispitamo kakve se sve zadnje namjere kriju iza takvog jednog poziva

Da li je moguće da je kafa baš toliko jaka droga da se ljudi tako često vraćaju svojim dilerima – kafićima, ili iza toga postoje još neki razlozi socijalne prirode, pa onda poziv na kafu baš i nije ono za šta se izdaje. Istražićemo koje sve opcije stoje iza poziva na kafu kako bismo donijeli zaključak koliko je, u procentima, poziv na kafu zapravo “poziv na kafu”.

DVA DRUGARA

Svakom muškarcu je ponekad potrebno da zbriše negde od žene  (ili, ako nema čak ni djevojku – da popuni emotivnu prazninu). Naravno, tu je najbolji ortak. Dobro, ne baš najbolji drugar, ali žena nekako najviše odobrava druženje s njim.

Pozove on dakle druga na kafu, tu u obližnjem kafiću. Dogovore se za 20 minuta.  Pozdrave se (izljube se triput ako se nisu vidjeli duže od sedam dana), sjednu, zovnu konobaricu – ja ću jedno pivo, veliko točeno. Druže šta ćeš ti? – I ja ću isto. I, donesi nam po jednu tekilu da malo začinimo. Poziv na kafu – nula odsto – zaista poziv na kafu.

DVIJE DRUGARICE

Djevojke nisu toliko sklone “lešenju” od alkohola čisto da bi popunile emotivnu prazninu (to najčešće rješavaju izvozom praznine u susjedno srce), pa poziv na kafu kod njih izgleda ovako: – Draga, moramo negdje na kafu, imam nešto da ti pričam. – Šta? – Ona se smuvala sa njenim bivšim! – Šta kažeš! Eto me dole za 15 minuta, samo da osušim kosu i stavim puder na brzinu! – Čekam te.

Poslije 45 minuta nalaze se u obližnjem kafiću. Sjedaju za sto. Konspirativno gledaju okolo. Zovu konobaricu. – Ja ću jedan plazma šejk. – Meni jednu toplu čokoladu sa šlagom. Poziv na kafu – nula odsto – zaista poziv na kafu.

“DRUG I DRUGARICA”

Kad su u pitanju ove muško-ženske varijante, vjerovatno da često i jedno i drugo vjeruju da im se zaista pije kafa ili je neka slična priča po srijedi, ali svi znamo šta se zapravo krije iza toga. Ako frajer zove djevojku na kafu kod sebe kući, onda nema nikakve dileme šta je u pitanju. Čak i neke majke savjetuju svoje kćerke da nikako ne prihvataju pozive na kafu kod njega u stan, nego samo u kafić.

Mnoge će djevojke vjerovatno pomisliti da ovo nije istina i da one imaju hiljadu primjera koji dokazuju suprotno, ali, tvrdimo, u pitanju su samo stidljivi muškarci koji nikako da skupe hrabrost i pokažu svoje prave namjere. Istina, ne mora da bude kafa u pitanju, ali nekako najbezazlenije izgleda, pa zato i jeste najbolje tajno oružje za zavođenje.

GRUPNA KAFA – TAKOZVANA 3 U 1

U ovom rijetkom slučaju, koji se može nazvati i tabuom, postoji određeni procenat pravog poziva na kafu, iako je uglavnom u pitanju društvo koje se nije dugo vidjelo ili zajedničko druženje u kafani pored škole za vrijeme pismenog iz matematike usred zime.

Ovom detaljnom i egzaktnom analizom, utvrdili smo da je poziv na kafu zapravo: 6 odsto – poziv na kafu; 11 odsto – neznanje trigonometrije jer nije bilo vremena da se nauči od stalnog razmišljanja o seksu; 25 odsto – trač partija o tamo nečijem seksu; 23 odsto – alkoholizam zbog nedostatka seksa; 31 odsto – neuspješan pokušaj seksa; 2 odsto – uspješna akcija koja je rezultirala seksom i 2 odsto – niko ne zna šta, pa ni Etiopljani koji žive u oblasti zvanoj Kafa.

Telegraf.rs