Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Kolorado: Dječak (3) upucao dječaka (5)

5-godišnji dječak je u petak ujutru ubijen u stanu u Lejkvudu, Kolorado, a obarač je povukao 3-godišnji dječak, saopštila je lokalna policija.

Iako se u ovom saopštenju navodi da policija vjeruje da je do pucnjave i ubistva došlo slučajno, jedna od odraslih osoba koje su bile u stanu u tom trenutku Adam Laham (23), uhapšen je i tereti se za djelo zlostavljanja djece sa smrtim ishodom i nemar, a određena mu je kaucija u iznosu od 40.000 dolara.

„Laham je bio u stanu u trenutku pucnjave sa još nekoliko odraslih osoba. On nije u srodstvu ni sa jednim od dječaka, ali je pištolj iz kog je pucao 3-godišnji dječak njegovo vlasništvo“, rekla je Boni Martin, portparol lejkvudske policije.

5-godišnji dječak je prevežen u bolnicu sa prostrelnom ranom u grudima od koje je kasnije preminuo, a policija je odbila da saopšti kako je došlo do pucnjave i iz kog pištolja je pucano.

Fotografije pištolja su pronađene na Facebook stranici jednog člana poodice koji je prijavljen na adresi na kojoj se dogodila pucnjava, a koji je nekoliko sati nakon tragedije napisao na svom profilu:

„Jedan „prazan“ sekund mijenja sve, zauvijek“.

 

Informer.ba

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player