Izdvojeno Nauka Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Na dnu Baltika pronađen i drugi NLO?!

Prije dvije godine na dnu Baltika pronađen je objekt sličan letećem disku, a sada je samo 200 metara dalje od tog mjesta pronađen još jedan takav objekat, koji neodoljivo podsjeća na letjelicu izvanzemaljskog porijekla.

Lovci na blago, koji zapravo na dnu Baltičkog mora između Švedske i Finske traže vikinške i druge stare brodove, počeli su ozbiljno razmišljati o tome da izvanzemaljci doista postoje. Pronaći dva neidentificirana diska samo 200 metara jedan od drugog, i više je nego neobično, a misterij tim veći jer niko ne zna o čemu se radi.

”Čuli smo puno različitih objašnjenja, od toga da se radi o letjelici poput Millenium Falcona Georgea Lucasa, do toga da se doslovce radi o ‘nekakvom čepu koji vodi u unutarnji svijet’, kao da je riječ o nekakvom paklu ispod. Nećemo znati dok se zapravo ne spustimo dolje”, objasnio je vođa švedskog istraživačkog tima, Peter Lindberg.

Dakle, prvo je isti tim pronašao kružni objekt promjera preko 60 metara i na dubini od otprilike 85 metara. Još čudnije je što su iza njega bili 300 metara dugi tragovi na dnu mora, koji sugeriraju da je objekt, ili vučen po dnu, ili se radi o tragovima pada.

CNN sada prenosi kako je isti tim pronašao još jedan takav objekt, samo 200 metara od prvog. Lindbergov tim priprema poslati specijalnu podmornicu na dno i istražiti o čemu se radi.

 

Dnevnik.hr/Informer.ba