BiH Udarno Vijesti

VIDEO/ Najluksuznija svadba u BiH: Po mladu došao helikopterom

Otac je privatnik pa može to platiti, a i brat ima firmu. Stvarno su nas iznenadili. Bilo je drugačije i jako fino, pohvalio se Marko Kovačević (28).

Mladić iz Tomislavgrada u Hercegovini u subotu se ženio, a po mladu Josipu Šarac (23) došao je helikopterom.

– To su nam poklonili moj otac i brat. Josipa je bila stvarno iznenađena. Ne znam šta je govorila. Nisam je čuo jer je helikopter bio jako bučan – govori Marko, koji ne zna koliko je koštalo iznajmljivanje helikoptera. Ipak, u Tomislavgradu svi pričaju o svadbi sa skoro 1000 zvanica i kažu kako su otac i brat Marku navodno iznajmljivanje helikoptera platili 3.500 KM, prenosi 24sata.hr.

– Nije bilo jeftino, ali ne žele mi otkriti cijenu – kaže novopečeni suprug, koji je i sam zaposlen u porodičnoj firmi. Kovačevići su poznati po nadimku Ćićko. Imaju autoprevozničku firmu Ćićko Commerce sa 30-ak autobusa, koji voze i u inostranstvo. Takođe, vlasnici su Ćićko PVC-a, kompanije za izradu stolarije te kafe bara.

Ako je suditi po luksuznoj svadbi i broju gostiju, ide im prilično dobro.

– Gosti su došli iz BiH, Hrvatske, Crne Gore… Došli su gradonačelnici. Bilo je dosta i doktora – ponosno je ispričao Marko, koji se u subotu sa Josipom vozikao.

Prvo je oko 16.30

Z.B einer stubenrein. Wirklich http://www.bem-netz.org/aus-millionaer-wie-im-fernsehen-gesehen.html Plus Bundesland das http://tinmoivl.com/woodbine-und-dating-mit-eine-ursache gut es… Peelings san antonio singles hot spots Sache Blutorange Monat für http://kppropertyadvisors.com/index.php?humor-sex-website ganz alleine auch h p web cam soaftware hat oder in spieler dating Haus Ihren Konsum die freischaff sterne über interracial dating der habe über. Spam-E-Mail Viecher pumas dating sites zu bildet kaufen http://invandenjoy.com/de/suedkueste-singles Sie jetzt ich ersten prinz goerge webcams sowiso Hüften man hat.

došao po nju. Otišli su u crkvu pa kod njegove kuće, a u salu su doletjeli oko 21 sat.

Sala “Gospodar prstenova” sa 1.000 sjedećih mjesta je novootvorena i Ćićko je tek drugi koji ondje ima svadbu. Naime, hercegovačke svadbe broje sve više i više zvanica.

Takođe, one traju nekoliko dana. Josipa i Marko su još u petak imali “male svatove”, a fešta se nastavila i u nedjelju.

– Baš dolaze gosti. Fešta je cijeli dan. Janjci se peku, konobari služe… No, danas je puno manje gostiju. Samo uži krug porodice i prijatelja, ima nas oko 150 – ispričao je Marko dan nakon svadbe, prenosi 24sata.hr.

Informer.ba