Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Nepoznati muškarac iz čista mira gurnuo djevojku na šine

Britanska je policija objavila šokantan snimak na kojoj prolaznik s perona podzemne željeznice odguruje 23-godišnju djevojku koja potom pada na šine metar niže. Incident se dogodio na stanici Leicester Square..

Na snimku se vidi kako djevojka ulazi u kadar kada joj prilazi muškarac i bez ikakvog povoda je baca na šine. Navodno je ranije između njih dvoje došlo do svađe oko njegovog šešira, piše The Sun .

Djevojka je pri padu umalo glavom dotaknula visokonaponski kabal preko kojeg se napaja podzemna željeznica. Muškarca, koji je nastavio dalje da hoda, uhvatio je dečko djevojke i srušio ga je na pod. Prolaznici su u međuvremenu podigli djevojku sa šina. Mladić je nastavio da se bori s muškarcem, ali na kraju je uspio da se oslobodi i pobjegne. Djevojka je prevezena u bolnicu, ali je ubrzo puštena.

Brutalan se napad dogodio 16. septembra prošle godine oko 23,20 sati. Kako je napadač pobjegao njegov identitet nije utvrđen. Policija moli građane da dojave informaciju koja bi mogla pomoći u privođenju napadača, prenose svjetski mediji.

 

Informer.ba