Svijet Udarno Vijesti

VIDEO: Pokažite Putinu svoje grudi!

Mlade Ruskinje pozvane su da iskažu svoju podršku Vladimiru Putinu na poprilično neobičan način – trganjem odjeće. Ovu nesvakidašnju kampanju osmislila je grupa koja se naziva Putinova vojska. Još nije jasno tko točno stoji iza organizacije.

Na internetu se pojavio neobičan video koji poziva mlade žene da u znak podrške Vladimiru Putinu trgaju svoju odjeću i snimke postave na internet. Autorica najboljeg videa dobit će iPad 2.

Glavna akterica ovog propagandnog spota je mlada i atraktivna djevojka bujnog poprsja, a uz nju se u videu pojavljuju i njene dvije, ništa manje zgodne, prijateljice.
‘Luda sam za čovjekom koji je promijenio moju zemlju. On je odličan političar i divan muškarac. On je Vladimir Putin’, govori ona dok hoda ulicama Moskve.

Ističe da unatoč tome što ga milijuni Rusa obožavaju postoje ljudi koji pljuju po Putinu, ali to je vjerojatno zato što ga se boje ili zato što su sami slabi…

Nakon hvalospjeva bivšem i vjerojatno budućem predsjedniku, djevojka se susreće s prijateljicama te pred kamerama razdere svoju potkošulju.

Na kraju videa pozivaju se i druge djevojke da sudjeluju u ovoj akciji, a tu je i atraktivna nagrada.

Ne zna se tko stoji iza Putinove vojske, ali video je profesionalno produciran i ima sve odlike neke od omladinskih organizacije koje podržavaju politiku Kremlja, kao što je Nashi, javlja Independent.co.uk.

Predsjednički izbori u Rusiji održavaju se iduće godine i mnogi očekuju da se će se Putin ponovo kandidirati za predsjednika.

 

Net.hr/Informer.ba