Svijet Udarno Vijesti

VIDEO/ Pucao u kćerkin laptop zbog komentara na Facebooku

Video snimak Amerikanca Tommyja Jordana, koji je, iznerviran zbog komentara, koje je njegova kćerka tinejdžerka objavila na društvenoj internet stranici Facebook, pucao u njen laptop, postao je veliki hit na You Tubeo, jer ga je vidjelo nekoliko miliona ljudi.

Jordan, koji je iz mjesta Albemarle u američkoj državi Sjeverna Karolina, na snimku sjedi na stolici na travnjaku i isprva čita objavljeni komentar svoje kćerke.

“Nisam ja vaš rob, umorna sam od skupljanja veša za vama. Znate koliko je teško raditi kućne poslove i domaće zadatke? To je jednostavno ludo”, navela je kćerka u poruci, sugerišući da bi trebalo da bude plaćena za poslove koje je obavljala.

Jordan je očigledno bio iznerviran ovom činjenicom, jer je prethodno popravljao kćerkin laptop i za dijelove je dao više od stotinu dolara, a prvo što je ona uradila, nakon što je dobila računar, jeste da je postavila komentar na Faceboo.

Iznervirani otac kćerki je poručio da više ne mora da brine o trajanju baterije laptopa, napojnom kablu, novoj web kameri jer joj neće biti potrebni, najvjerovatnije do fakulteta.

On je, izražavajući svoju razočaranost u kćerku zbog nepoštovanja starijih, naglasio da je “do sada sve lako dobijala u životu ali da to od sada više neće biti slučaj”.

Ustajući iz stolice i noseći kameru u jednoj a pištolj u drugoj ruci, Jordan je ispalio devet metaka u laptop položen na travu.

Ovaj bizarni incident naišao je na odobravanje roditelja koji su bili nezadovoljni ponašanjem svoje djece, ali je isto tako izazvao kritike onih koji su smatrali da je otac taj sa “djetinjastim ponašanjem”.

 

Srna/Informer.ba