Izdvojeno Svijet Udarno Vijesti

VIDEO/ Saradnica CNN o uriniranju po talibanima: I ja bih spustila gaće i učinila isto

Dok su Sjedinjene Države najavile istragu protiv vojnika koji su urinirali po tijelima mrtvih Afganistanaca, a potom i objavili video snimak tog šokantnog čina, nekim javnim osobama, čini se, takav postupak vojnika nije užasan. Među njima je i CNN-ova saradnica Dana Loesch. Ona, pak, smatra kako je čin uriniranja po mrtvim tijelima “baš cool”, čak navodi kako bi i sama napravila isto kad bi imala priliku, piše Danas.net.hr

Tridesettrogodišnja Loesch na CNN-u radi kao politički analitičar, a u svojoj je radio emisiji publici slučaj prokomentirala riječima: “Spustila bih hlače i napravila isto. Ovi dečki zaslužuju milion bodova zato jer su cool”.

“Čekajte malo, zaustavite ovo. Može li mi neko objasniti kako može biti skandal ako neko urinira po talibanskom lešu? Talibani pripadaju organizaciji koja je ubila više od 3.000 Amerikanaca. Ja bih spustila hlače i napravila isto. Ovi dečki zaslužuju milion bodova zato jer su cool, zar je to prežestoko za reći? Dajte ljudi… pa ovo je rat. Što si ljudi misle? Nisam politički korektna, ali što bi mi trebali? Sjesti s njima i piti čaj? Urinirali su po mrtvim Talibanima – imam li ja kao građanin SAD-a problem s tim? Ne, nimalo”, kazala je.

Informer.ba