Svijet Udarno Video Vijesti

VIDEO/ Ubijen usred bijela dana, policija ispalila kišu metaka

Američki su policiji u ponedjeljak ujutro s deset hitaca usmrtili neimenovanog muškarca koji se pripremao metalnom cijevi zamahnuti prema njima na parkiralištu restorana brze hrane Carl’s Jr, piše Daily Mail .

Cijeli je incident, u kojem su dvojica policajaca vrlo vjerojatno prekoračili ovlasti ispalivši u muškarca čak deset hitaca , snimljen je, te je završio na YouTubeu. Ime ubijenog muškarca, koji se odbio predati vlastima, i policijskih službenika nisu objavljena.

Na snimci se vidi kako muškarac izlazi iz restorana nakon što je porazbijao prozore. Policija mu se približila te ga električnim pištoljem pogodila u lice. No, osumnjičeni je muškarac izvadio električne žice iz lica i okrenuo se prema jednom od policajaca podižući metalnu cijev.

U tom trenutku drugi policajac, s pištoljem u jednoj, a psom u drugoj ruci, otvara vatru ispalivši pet hitaca. Muškarac je zateturao unatrag i okrenuo se. Još je uvijek stajao na nogama kada je prvi policajac ispalio također pet hitaca. Osumnjičeni je prevezen u bolnicu gdje je preminuo, saopćila je losanđelska policija.

Osoba koja je snimila cijeli incident ostala je šokirana policijskom akcijom navodeći kako je ispaljeno previše hitaca.

Prije nego što se snimka pojavila na internetu policija je tvrdila kako je muškarac zamahnuo metalnom cijevi prema zaštitarima reda, no video pokazuje kako to nije istina. Mušarac je podigao cijev pripremajući se na udarac. Njegova meta, policajac s električnim pištoljem, na snimci pokušava pronaći novo punjenje za svoje oružje pošto je prvo potrošio te radi korak unatrag.

Policija je u restoran pozvana zbog prijave moguće pljačke, prenosi Jutarnji list.

Informer.ba