Region Udarno Vijesti

VIP prostitutke otkrivaju: Političari i policajci su jako grubi, najbolji ljubavnici su sportisti i kriminalci

Srpski Press nastavlja svoju seriju članaka o elitnoj prostituciji u Srbiji.
Danas donose ispovijed prostitutki koje su otvoreno progovorile o svojim klijentima i navele neke nezgodne, pa čak i opasne po život, situacije. Kažu kako “druženje” s njima ide iz krajnosti u krajnost, pa ima vrlo nježnih, ali i vrlo grubih klijenata, a grubi su najčešće političari i policajci koji se najčešće iživljavaju.

Prostitutka Daša ispričala je za Press slučaj nekadašnjeg direktora jedne televizije koji se iživljavao nad djevojkama daveći ih, a njegove užitke plaćala je konkurentska televizija kako bi dobila reklamu! “Policajci i političari su najgori. Policajci se prave da su klijenti, uhite djevojku, a onda se privatno vide s njom ili pošalju kolegu. Neki su ih i reketarili”, priča Daša te dodaje kako je redovni klijent bio i jedan bivši guverner Narodne banke. “Neko drugi je plaćao za njega i onda mu je guverner namjestio posao”, kaže Daša.

“Bahati su oni na visokim položajima

Prostitutka Aleksandra kaže da se bahato ponašaju oni koji su na visokim položajima – oni vole bičevanje i grubost, rade sve ono što ne mogu sa svojim ženama ili djevojkama. “Jedan iz prošlog saziva vlade je baš to volio, bilo je i nekih iz vojske, i iz one službe sa tri slova“, ispričala je Aleksandra ne želeći previše otkrivati.

Najpoželjniji klijenti su, tvrdi Aleksandra, sportisti i kriminalci. “Spostisti su odlični ali malo brzi, ponašaju se kao da su došli na trening. Pravi kriminalci su gospoda, časte djevojke, zovu ih, prilaze im na sasvim drugačiji način. Ako iko poštuje te djevojke to su oni. Nikada ih ne vrijeđaju. A i dobri su ljubavnici, djevojke se često u njih zaljube”, ispričala je Aleksandra za Press.

 

Informer.ba